Update omtrent het coronavirus 14-03

Vanuit de overheid zijn er nieuwe maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken. Bijeenkomsten met meer dan 100 personen zijn niet meer toegestaan en men moet sociale contacten indien mogelijk beperken.

Gascape – Escape room Woerden en Fabriek Woerden blijven tot een nader advies gewoon open. Iedereen is dus welkom om de escape room te komen spelen.

Hebben jullie een reservering en valt iemand uit de groep in de door het RIVM gestelde risicogroep, of heeft iemand in de groep gezondheidsklachten dan willen we jullie vragen om de reservering te annuleren. Dit kan tot 48 uur van te voren via de link in de boekingsbevestiging. Als jullie binnen 48 uur komen dan vragen wij om telefonisch contact met ons op te nemen. Dan verzetten we de reservering graag naar een later te bepalen tijdstip.

Verder willen we iedereen die onze escape room komt spelen vragen goed hun handen te wassen. Geef je teamgenoten geen handen en high-fives om verspreiding tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *